arrow_rightarrow_righticon_excelicon_pficon_ppticon_wordmagnifier

Over ons

Heldens BV bouwt aan uw toekomst!

In 2005 is Heldens BV gestart met uitvoeren van projecten in de groenvoorziening. Sinds die tijd is het bedrijf op diverse vlakken in ontwikkeling en blijven we nog jaren in ontwikkeling. Deze ontwikkeling zit in de producten maar ook nog in ons bedrijf. Ons specialisme in RVS en aluminium, de combinatie met ons werkgebied in de constructie en machinebouw, maakt dat wij van alle markten thuis zijn. Ons materieelpark maakt dat we gespecialiseerd zijn op sloten en natuurgebieden. Denk hierbij aan waterschappen, bedrijventerreinen, groot grondbezitters en het bermen onderhoud bij gemeentes.

Samen met ons team streven wij elke dag naar een snelle en accurate manier van werken ten behoeve van onze lopende projecten. We werken met korte lijnen, en voeren ons werk efficiënt uit om de kosten laag te houden en het serviceniveau hoog.

Als vaste partij in de markt leveren wij maatwerk en een totaalpakket voor uw behoeftes in de groenvoorziening. Voor nagenoeg elke opdracht hebben wij onze machines (en personeel) ter beschikking. Wij maaien bermen langs wegen, spoor- en waterwegen, dijken, taluds, sportvelden, natuurterreinen, parken, plantsoenen en allerhande percelen.

Daarnaast kunnen wij een passende oplossing zoeken en optimalisaties toevoegen aan de huidige machines zodat elk project gerealiseerd kan worden.

Heldens BV kan worden ingezet voor de gehele uitvoer van projecten, daarnaast zijn wij ook in te huren voor de uitvoer van gedeeltes binnen een totaalproject.

Wij leveren ons maaiwerk met het oog op ecologie en biodiversiteit. Om onszelf hier scherp op te houden hebben wij diverse certificaten in ons bezit. Hiermee voldoen wij aan de kwaliteits- en veiligheidsnormen. Heldens BV beschikt over de juiste certificeringen om alle aangeboden werkzaamheden professioneel, veilig en vertrouwd uit te kunnen voeren.

Bent u benieuwd wat Heldens BV voor uw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact met ons op!

Onze medewerkers

Vacatures

Werken bij Heldens BV staat voor jezelf ontwikkelen in een innovatief bedrijf met een professioneel team

Ons team bestaat uit professionele en enthousiaste collega’s. Als jij affiniteit hebt met onze branche en werkzaamheden, solliciteer dan bij ons! Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent om ons team te versterken en wie weet pas jij ertussen!

Momenteel zijn er geen lopende vacatures, maar je kunt altijd een open sollicitatie bij ons indienen! We zullen dan graag bekijken of je bij ons in het team past!

  • Max. bestandsgrootte: 64 MB.
  • Je gegevens zijn veilig. Door het formulier te verzenden, ga je akkoord met de privacy policy.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.