arrow_rightarrow_righticon_excelicon_pficon_ppticon_wordmagnifier

Machinebouw

Wij bouwen snel en accuraat machines op maat!

Machines op maat

Werkt u regelmatig met machines, tractoren en motoren op het gebied van maaiwerk? Wij bouwen ook machines op maat, op het gebied van maaiwerk en onderhoud van tractoren en motoren. Wij hebben alle expertises in huis om snel en accuraat een oplossing te vinden voor uw bedrijf. Kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel en daarom leveren wij voornamelijk maatwerk aan onze klanten. Wij passen onze werkzaamheden aan op uw vraag. Onze machinebouw is in te delen in vier categorieën, namelijk: maaikorfbouw, giekenbouw, RVS machinebouw en overig.

RVS Machinebouw

Heldens BV is specialist in RVS en aluminium, dit specialisme zetten we dan ook graag in bij onze machinebouw. Door het gebruik van RVS blijven machines schoner en daarbij zit de focus meer op de hygiëne bij het gebruik van de machine. Deze machines worden in verschillende branches toegepast, denk hierbij aan de levensmiddelenindustrie bijvoorbeeld.

Machinebouw ten behoeve van maaiwerk

Wij voeren werkzaamheden rondom machinebouw uit voor diverse branches. Zoals hierboven genoemd zijn wij specialist in RVS en aluminium, dit specialisme zetten we dan ook voort in onze machines voor maaiwerk.

Maaikorfbouw

Onze maaikorven hebben een intelligente vormgeving waardoor ze vooral bij kleine smalle sloten goed controleerbaar en vloeiend het profiel van de waterlopen volgen. Deze vormgeving is op al onze modellen toegepast. Er zijn verschillende types leverbaar.

Giekenbouw

Onze gieken worden gebruikt om het maai- en groenwerk te optimaliseren. Het wordt ingezet als modificatie en helpt bij het bereik van het hulpstuk. De gieken zijn ontworpen voor maaiwerk en licht baggerwerk. Ze zijn in verschillende lengtes te leveren. De gieken zijn licht en zijn berekend op bepaalde belastingen, zodat een zo groot mogelijk bereik met een standaard graafmachine mogelijk is.

Producten

Referenties
Bekijk hier de succesverhalen die we samen met onze klanten geboekt hebben! Bent u benieuwd naar wat Heldens BV voor uw bedrijf kan betekenen? Of heeft u vragen naar onze producten en diensten? Neem dan contact met ons op!