arrow_rightarrow_righticon_excelicon_pficon_ppticon_wordmagnifier

Maaiwerk

Het uitvoeren van alle soorten maaiwerk, met als specialisme het bereiken van moeilijk te bereiken gebieden.

Project uitvoeren of inhuren

Heldens BV kan op twee manieren benaderd worden om u te helpen bij het maaiwerk. We kunnen ingehuurd worden om een geheel project uit te voeren. Maar ook kunnen wij ingehuurd worden om gedeeltes van een totaalproject uit te voeren. Heldens BV voert alle voorkomende maaiwerkzaamheden professioneel en conform de voorgeschreven methodes uit voor overheden, semi-overheden, verenigingen, stichtingen en bedrijven. Hierbij hebben we voor de niet standaard zaken vaak een oplossing. We zijn VCA en ISO gecertificeerd en hebben een scherpe focus op veilig en zo duurzaam mogelijk werken.

We voeren de volgende maaiwerkzaamheden uit [hier foto’s toevoegen]:

  • Maaien
  • Klepelen
  • Maaien en afvoeren
  • Maaien en klepelen
  • Maaien en zuigen
  • Wier maaien
  • Kroos verwijderen
  • Gebiedsonderhoud
  • Landschapsonderhoud

Ons maaiwerk wordt uitgevoerd door middel van verschillende tractoren en kranen, welke zijn  op te delen in de volgende categorieën:

IMG_0960

Tractoren

Onze tractoren worden voornamelijk ingezet voor klepelen, maaikorven, maai zuigen en ecologische vlakmaaiers. Diverse tractoren zijn uitgerust met een herder waaraan ook andere hulpstukken aan toegevoegd worden, bijvoorbeeld: zaaimachine en een rotorkopeg. Als er voldoende ruimte is bij de werkgangen, dan kan er goed gebruik gemaakt worden van tractoren.
website tractor

Smalspoor tractoren

Deze tractoren worden ingezet voor een combinatie van maaihark, taludmaaier en vlakmaaier. Deze tractoren worden voornamelijk gebruikt bij smalle werkgangen. Is het gedeelte wat u wilt maaien in een krappere ruimte dan komen wij met onze smalspoor tractoren nog steeds gemakkelijk uit de voeten.

smalspoortractor

Kranen

Onze kranen worden voornamelijk ingezet bij maaikorven, waarbij elke machine met zijn eigenschappen zijn eigen inzetgebied heeft. We hebben verschillende kranen in ons assortiment, namelijk: rupskranen, mobiele kranen, bandenkranen, en smalspoor-rupskranen. De rupskranen worden voornamelijk gebruikt bij een lage bodemdruk, deze machines zijn gebouwd om natuurbeken, vijvers en kikkerpoelen te maaien. Onze kraan met een bereik van ca. 18m en een lage insporingsbelasting is wel onze trots. De giek is door onze afdeling machinebouw ontwikkeld. De machine is door zijn groot reikbereik inzetbaar op bredere sloten en vijvers.

website kraan

Overig

Daarnaast kan Heldens BV aanvullende werkzaamheden leveren die ondersteunend zijn aan de inzet van het materieel in het maaiwerk. De diensten die zijn bijmaaien van objecten, ruimen en afvoeren van maaisel, snoeiwerkzaamheden en talud-/werkpaden herstel om toegankelijkheid te borgen.

snoeien
Referenties
Bekijk hier de succesverhalen die we samen met onze klanten geboekt hebben! Bent u benieuwd naar wat Heldens BV voor uw bedrijf kan betekenen? Of heeft u vragen naar onze producten en diensten? Neem dan contact met ons op!