arrow_rightarrow_righticon_excelicon_pficon_ppticon_wordmagnifier

Constructie

Met onze jarenlange ervaring en expertise in huis voeren wij uw constructieproject graag uit!

Focus op maatwerk in staalbouw

Heldens BV staat voor maatwerk leveren aan klanten én is specialist in RVS en aluminium. Met onze jarenlange ervaring en expertise in huis hebben wij meerdere constructieprojecten mogen uitvoeren voor diverse klanten. Op gebied van staalbouw, RVS en aluminium kunnen wij constructies leveren voor diverse branches. Dit loopt van trappenwerken bouwen, tot hele balustrades aan huis, maar ook stalen en op kleur gespoten bloembakken, RVS meubels, RVS convector roosters, maaikorven, multifunctionele maaiarmen en machinebouw. In het realiseren gaan we samen in gesprek waar eerst een tekening gemaakt kan worden, na goedkeuring wordt de constructie in productie uitgewerkt.

Onze focus ligt op het leveren van staalbouw op maat. Met onze professionals zorgen wij voor snel en accuraat werk. In overleg met uw bedrijf stemmen we af wat het beste bij u past. Wij zoeken voor alles een passende oplossing.

Voorbeelden

Bekijk hieronder een greep uit onze gebouwde constructies.

Referenties
Bekijk hier de succesverhalen die we samen met onze klanten geboekt hebben! Bent u benieuwd naar wat Heldens BV voor uw bedrijf kan betekenen? Of heeft u vragen naar onze producten en diensten? Neem dan contact met ons op!