home

maaiwerk

machinebouw

constructie

verkoop

contact

Heldens maaiwerken BV

M.M.J.M. Heldens
Bosweg 3
5853 EX Siebengewald
E-mail:
info@heldensmaaiwerk.nl

GSM: 06 - 1509 4572

Rabo: 124786812
IBAN: NL84RABO0124786812
BIC: RABONL2U
BTW: 859863517B01
KvK: 74341146

        Team


 


Marcel Heldens

Ik ben Marcel Heldens, ben getrouwd met Silvia en ik heb 4 kinderen.
Sellavi, Joël, Mart en Meg, waar ik ontzettend trots op ben.
Voorheen heb ik gewerkt als hoofd technische dienst. In 2005 ben ik mijn eigen bedrijf gestart HFS, waar ik veel revisie deed voor andere bedrijven en in de werkplaats mij bezig hield met las en constructiewerk en verwerking van RVS.
Daarna heb ik 5 jaar als onderaannemer gewerkt in de maaiwereld.
Hierdoor zoveel kennis opgedaan en de ambitie had om zelf in te schrijven.

Inmiddels werk ik met mijn eigen team als aannemer voor het waterschap en gemeente,en maai in de gemeente Bergen en Noord Limburg een groot gedeelte van alle sloten en bermen.

Momenteel groeit ons bedrijf erg hard. We hebben de keuze gemaakt om te investeren in gemotiveerd personeel, dat is ons ook aardig gelukt moet ik zeggen. Het is geweldig om met mensen te werken die dezelfde ambitie en interesses hebben. We gaan ons ook specialiseren op het ecologisch maaien. Daar is steeds meer vraag naar bij de waterschappen en gemeentes, en ik verwacht in de toekomst nog veel meer. Hiervoor hebben wij een speciale machine gekocht : De maai-zuig combinatie met een eco maaier. Momenteel ook bezig met het bedenken en realiseren van een multifunctionele maaiarm. Hierover later meer....
Ik kom tot rust als we met de camper op vakantie zijn. Een lekker hapje eten, daar geniet ik van!


 


Silvia Heldens


Hoi, Ik ben Silvia Heldens. Ben getrouwd met Marcel en wonen samen met onze 2 kinderen bij ons bedrijf. Naast mijn eigen kappersbedrijf ben ik sinds enkele jaren steeds meer taken aan het overnemen van Marcel. Hierdoor ook meer betrokken geraakt binnen het bedrijf. In 2016 zijn we van rechtsvorm veranderd. Nu ons bedrijf steeds meer groeit en we dit jaar ook VCA** en ISO 9001gecertificeerd zijn heb ik besloten om nog een extra dag binnen het maaibedrijf werkzaam te zijn. Ik verzorg de administratie, personeelszaken, financiële gedeelte, maar ook de web site houd ik up to date. Verder ga ik dit jaar wat cursussen volgen om zo meer inzicht te krijgen in de flora en fauna en de veiligheid binnen ons bedrijf. Onze plannen blijven groeien. En ook dit jaar ziet het er weer veelbelovend uit.
De start van ons nieuwe bedrijfsgebouwis begonnen…. We hebben ondertussen een mooi team om ons heen verzameld. Samen hebben we nog veel plannen om “Heldens Maaiwerk” succesvoller te maken. Een mooie uitdaging!
 Ik ga graag op vakantie met onze camper. Hondensport, en wandelen in de bossen achter ons huis met de kids, daar geniet ik van!
  


Pieter Smits


Ik ben Pieter Smits, woon samen met mijn vrouw Rosemarie in Ysselsteyn.
Ik heb 3 kinderen en sinds kort hebben we een kleinkind erbij gekregen.
Inmiddels werk ik vier jaar bij Heldens maaiwerken.
Dat bevalt me prima. Voordat ik hier kwam werken  heb ik een eigen bedrijf gehad.
Ik werk nu meestal op de rupskraan met een extra lange giek. Die Marcel zelf gemaakt heeft.
Ik maai dan met een maaikorf de begroeiing uit de brede sloten, die met de andere machines niet gemaaid kunnen worden.
Het liefst werk ik in de natuurgebieden: “het is daar lekker rustig en je komt op verschillende plekken waar je anders niet zou komen”
Als ik vrij ben, werk ik graag in onze tuin of ga ik klussen bij mijn kinderen. 


Twan Denissen


Ik ben Twan Denissen en woon in Afferden.
Ben in dienst vanaf 2010 bij Heldens maaiwerk.
Het meest werk ik op de herder met maaiarm. Zie je een tractor met een naambordje “pannekoek”, dat ben ik! Doe dit werk nog steeds met plezier. Vakantievieren is niet echt aan mij besteed.
Daarom ben ik bijna altijd inzetbaar. Zijn er calamiteiten, kunnen ze mij altijd bereiken.
In mijn vrije tijd cross in graag met mijn jeep door het bos.
Sleutelen aan auto’s is één van mijn grootste hobbies! 


Teun Franssen


Teun Franssen is mijn naam, ik woon in Maashees.
Ik heb gestudeerd voor vliegtuigonderhoud.
Sinds 1 jaar ben ik in dienst bij Heldens Maaiwerk.
Daar heb ik het prima naar mijn zin, dit komt doordat ik een hele afwisselende baan heb.
Ik doe voornamelijk het onderhoud aan de machines, maar ook de reparaties.
Als het druk is werk ik mee in het maaiwerk.
Hobbies; thuis sleutelen in mijn eigen werkplaats en in het weekend met vrienden op stap! 


Joël Heldens


Ik ben Joël Heldens, zoon van Marcel. Nadat ik in Stevensbeek mijn diploma’s heb behaald ben ik een BBL opleiding gaan doen en bij een constructie bedrijf gaan werken. Na 3 jaar wilde ik mezelf verder ontwikkelen. Toen ben ik bij pap & Silvia gaan solliciteren. Daar ben ik dit jaar begonnen. Het bevalt me super goed! Ik doe nu veelal constructiewerk, maar ik ga in het seizoen ook mee maaien. Dus…. Een nieuwe uitdaging, afwisselend werk en de bedoeling is de nodige diploma’s nog te behalen.Ik zie de toekomst positief tegemoet!

 Arnoud Pouwels

Mijn naam is Arnoud Pouwels en woon in Bergen. Zo’n 30 jaar lang heb ik een varkensbedrijf gehad
en ben altijd met veel plezier zelfstandig ondernemer geweest. Toen ik met het bedrijf ben gestopt, had ik echter nog helemaal geen zin om achter de geraniums te gaan zitten. (ik weet sowieso niet welke bloemen dit zijn.) Ik ben alweer ruim vier jaar werkzaam bij Heldens maaiwerk.
Aan mijn grootste hobby beleef ik veel plezier, de hondensport! Ik heb op dit moment drie Bouviers.
Verder vermaak ik me thuis in de schuur met reparaties en opknappen van voertuigen.
Tevens ben ik regelmatig op de tennisbaan te vinden.
Tenslotte probeer ik zoveel mogelijk van alle dingen in het leven te genieten en hoop ik dat ik nog een lange tijd in goede gezondheid bij Heldens Maaiwerk werkzaam kan blijven.

 


 


Gerard Tebarts
 
Ik ben Gerard Tebarts en woon met mijn vrouw Marjo in Siebengewald. Ik heb het goed naar mijn zin. Voorheen heb ik 11 jaar bij Nelipak in Venray gewerkt als machinesteller/operator. In mijn vrije tijd werk ik graag in onze tuin, doe diverse klusjes in en om het huis en onderhoud aan machines en/of tractoren. Ik ben een echt buiten mens en vind mijn werk heel afwisselend en echt bij mij passen. Verder ben ik altijd positief ingesteld en ben een echte duizendpoot. Sinds 1 mei ben ik werkzaam bij Heldens maaiwerk en heb van mijn hobby mijn werk kunnen maken.

 


 


Hugo van de Laar

Mijn naam is Hugo van de Laar. Ik woon in Meerlo. Op school heb ik geleerd voor landbouw monteur. Ik werk hoofdzakelijk in de werkplaats samen met Teun. Als het druk is buiten werk ik mee op de maaimachines. Ook het meewerken en produceren van de maaikorven en de multifunctionele maaiarm is voor mij een uitdaging. Ik heb leuke collega’s dus voor mij is ieder dag weer anders.  In mijn vrije tijd ben ik te vinden op het voetbalveld of in de soos. Sinds Mei 2017 ben ik in dienst bij Heldens maaiwerk. Hier heb ik het prima naar mijn zin. Het werk is afwisselend en ik leer ontzettend veel.

 


 


Martijn van Triel

Mijn naam is Martijn van Triel en ben woonachtig in Maashees. Mijn arbeidsverleden ligt bij de firma Elco in Gemert waar ik veelal meedraaide in de “sport”. Dat wil zeggen de aanleg en onderhoud van voetbalvelden, tennisvelden golfbanen etc. in binnen en buitenland. De laatste 14 jaar heb ik echter doorgebracht bij BTL realisatie in Venray, daar heb ik altijd in de maaiwereld gezeten, frontklepelmaaier en klapper achter de tractor en later op de maai-zuig combinatie. De maaiwereld is echter aan het veranderen want er moet tegenwoordig veel rekening gehouden worden met de aanwezige flora en fauna. Door de toenemende vraag van waterschappen en gemeenten naar ecologisch maaibeheer heeft Marcel (Heldens) een speciale ecomaaier met afzuiging aangeschaft. Deze veranderingen hebben mij uiteindelijk doen overstappen naar Heldens maaiwerken. We gaan deze machine om te beginnen inzetten bij het waterschap in Zuid Limburg. Mijn ambitie is om later ook een beetje mee te gaan draaien bij de aansturing en de planning om Marcel hierin te ontlasten. Het bedrijf heeft grootse plannen voor de toekomst waar ik graag deel van uit ga maken. Tenslotte zijn mijn hobby’s er eigenlijk te veel om op te noemen, maar het gaat van rallysport naar oude tractoren en auto’s tot concerten en festivals bezoeken.

 


 


Kevin Janssen

Ik ben Kevin Janssen en woon in Bergen, doordat ik nu een extra lange vakantie heb, ben ik bij Heldens maaiwerk vakantiewerk aan het doen.Ik heb examen gedaan in Stevensbeek, VMBO Techniek. Ik vind dat ik leuk vakantiewerk heb, leer veel over hydroliek & de maaiwereld, ik kom iedere iedere dag met veel plezier naar Siebengewald toe op mijn fiets! Mijn hobby’s: sleutelen aan tractoren en met de computer werken.
 

 

Bosweg 3 5853 EX Siebengewald Tel: 06-15094572